Unieke Special Forces training

 Koude, Veerkracht en Ademtraining voor
Onverschrokken Ondernemers

Heb je het gevoel dat stress je leven overneemt?

Ben jij een ambitieuze professional en voel je je gevangen in de mallemolen van stress en prestatiedruk?
Voel je dat je voortdurend onderworpen wordt aan hoge zelfverwachtingen, worstelend met een innerlijke angst dat je nooit genoeg doet of niet goed genoeg bent?  Deze innerlijke strijd is niet alleen uitputtend, maar zorgt ook voor een vicieuze cirkel van onzekerheid en ontevredenheid in je leven.


Maar wat als er een manier is om deze problemen aan te pakken?
Wat als je leiderschapstechnieken kon leren die jou helpen je stress te beheren,
je zelfvertrouwen te verbeteren en hun algehele welzijn te behouden.

Onze persoonlijk leiderschapstraining is ontworpen om precies dat te doen.
Gebaseerd op wetenschappelijke studies en echte ervaringen, leert deze training je hoe je stress kunt beheersen,


In deze unieke, diepgaande en impact volle ervaring

 • Ontdek je de methoden om stress en angsten te beheersen en zelfvertrouwen te boosten, geïnspireerd door Special Forces technieken
 • Leer je door uitdagende mentale oefeningen om je grenzen te verleggen en veerkracht te bouwen.
 • Leer je ademhalings- en koude trainingstechnieken. Bouw je Routines die je elke dag met energie laten starten.
 • Ervaar je een verhoging van je zelfvertrouwen en verbeter je leiderschapsvaardigheden in zowel je professionele als persoonlijke leven.
 • Krijg je geen droge theorie met modellen en Powerpoints, maar praktijksituaties waar geen ontsnappen aan is
 • Bewezen resultaten: aantoonbare verbeteringen in zelfvertrouwen, stressbeheersing en leiderschap.
 • Onvergetelijke ervaring die jouw laat zien wat je "in huis" hebt.


Wat maakt onze training anders dan andere leiderschap programma's

Innovatief

 In plaats van traditionele benaderingen van leiderschap en stressmanagement in stoffige zaaltjes, biedt deze training nieuwe inzichten en technieken gebaseerd op de principes van de special forces en adem-, koude training.

Gebasseerd op Ervaring

Je krijgt les van ervaringsdeskundigen uit het vak (specialforces) en adem/koude experts uit de praktijk, met real-life scenario's (acteurs).  Je gaat persoonlijk ervaren hoe jij door deze methoden stress de baas wordt.

Voor werk en thuis

Deze methoden zijn niet alleen geschikt voor leiderschapssituaties,


maar kunnen ook worden gebruikt in je persoonlijke leven om stress te beheersen en je welzijn te verbeteren.

Wat houd de training in?

Wanneer je je aanmeldt voor deze training, krijg je:

 • Een trainingsdag waar de focus ligt op Mentale uitdagingen die je helpen sterker te worden als individu. Met "in your face" feedback. Leren door doen.
 • Je wordt getraind en getest op
  houding en gedrag,
  stress en ademhaling,
  weerstand en veerkracht.
 • Tijdens de dag zetten wij je in verschillende scenario's die je werkelijke karakter naar de oppervlakte brengen. Spannend en uitdagend maar na afloop 
 • Meten = Weten Voor en na afloop van het traject worden jouw kernwaardes in kaart gebracht, zodat je inzicht krijgt waar je stappen hebt gemaakt en waar je nog aan moet werken.
  Dit doen we op basis van het SF feedback social gram.
 • Volle aandacht en persoonlijke begeleiding van een Ex-Special Forces operator en een Doorgewinterde Wim Hof trainer (Expert op adem, mindset koude-training), om je te helpen deze technieken onder de knie te krijgen.
 • 3-maanden Toegang tot uitgebreide Integratie trainingsmaterialen die zijn ontworpen om je te leren hoe je stress kunt beheersen, je leiderschap kunt verbeteren en je welzijn kunt bevorderen.
 • Bonus: 3 maandelijkse live zoom sessies waar je toegang krijgt om persoonlijk je vragen en processen te bespreken met de trainers.Wat levert het jou op?

Na het volgen van deze training, hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

 • Je bent een meer effectieve leider: Je leert hoe je betere beslissingen kunt nemen onder druk, de mensen om je heen kunt inspireren en meer kunt bereiken met minder stress, door bewust te zijn van je ademhaling.
 • Je leert welke invloed jouw houding en gedrag en stemgebruik heeft: 
  De manier hoe jij je presenteert heeft niet alleen invloed op je zelfvertrouwen maar ook hoe anderen jou zien.
 • Persoonlijke groei: Deze training is niet alleen over leiderschap, maar ook over persoonlijke groei. Je ontwikkelt veerkracht en leert hoe je in elke situatie het beste uit jezelf kunt halen. (omgaan met weerstand)
 • Verbeterd welzijn: Je leert technieken om stress te verminderen, wat zal leiden tot een beter welzijn, meer energie en een betere gezondheid van jou als ambitieuze professional.
 • Investering in jezelf:
  Deze training is ongeëvenaard. Voor deze investering, ontvang je niet alleen leiderschapstraining, maar ook hulpmiddelen en technieken om je welzijn te verbeteren + 3 maanden ondersteuning om je het geleerde eigen te maken. Het is een investering in jezelf, je leiderschap en je toekomst.

Luister naar de Ervaringen van Ondernemers Die Al Deelgenomen Hebben

"GELEERD WAT BELANGRIJK IS OM TEAM AAN TE STUREN"


"IK WEET NU HOE IK RUST MOET PAKKEN ALS 'T SPANNEND WORDT"


"Geweldig hoe je stap voor stap wordt meegenomen"

100% zelverzekerder in mijn schoenen 
Wat een ervaring! Mijn ware leiderschap is confronterend naar bovengekomen tijdens de stressvolle Special Forces situaties die levensecht lijken.
Nick Kerstens - Online Ondernemer
Direct toepasbaar in de praktijk
Zeer waardevolle inzichten gekregen in verschillende situaties van jezelf in de meeste respectvolle manier van samen werken. Ik kan iedereen dit aanraden.

Sander Schulmeister - ETS Spoor

Avontuur en Zelfinzicht

De hele ervaring was onwijs stoer, daarna brachten de trainers ons naar de kern door te vragen wat er in ons hoofd omging, Dat zag ik niet zag aankomen.

Jimmy Middendorp - Internet Ondernemer

Een dag buiten mijn comfortzone

De SF experience was een enorm waardevolle ervaring. Vanaf minuut 1 uit je comfortzone getrokken en daar was geen ruimte voor ego's en maskers.
Rosanne van Staalduinen

Zo ziet de Missie er voor jou uit:
Operatie Kracht

Fase 1: Briefing Onbekend Terrein

Bij aankomst op de afgesproken locatie stap je in een wereld die je alleen kent van film en televisie, een wereld die tot nu toe ontoegankelijk leek. Onder het strenge toeziend oog van top Special Forces-instructeurs word je meegenomen op een reis diep in jezelf, waar je wordt uitgedaagd om je grenzen te verkennen en te verleggen.

Fase 2: Verborgen Adem

De kracht van ademhaling wordt vaak onderschat, maar niet door de meest elite onder ons. Een mysterieus gedeelte van je missie onthult de transformerende kracht van de ademhaling. Het lijkt eenvoudig, maar de resultaten zijn onvoorstelbaar.

Fase 3: Operatie IJskoude Moed

De temperatuur daalt drastisch als je de volgende fase van je missie bereikt. Terwijl je lichaam de koude omstandigheden trotseert, ontdek je nieuwe hoogten van veerkracht en moed. Maar dat is niet alles - er wachten nog meer verrassingen...

Fase 4: De Debriefing

Terug in de basis, is het tijd om te reflecteren. Deze ervaring heeft je inzichten gegeven, nieuwe vaardigheden bijgebracht en je hebt iets ontdekt dat diep in jou verborgen lag. Maar hoe ga je deze ontdekkingen toepassen in de echte wereld?

Missie Voltooid + bonus 3 maanden integratie programma

Het is geen einde, maar het begin van een nieuwe reis. Je hebt een avontuur voltooid, maar je echte missie begint nu pas. Tijd om de lessen eigen te maken en te integreren. Daarom krijg je van ons het:

3 maanden integratie en ondersteuning programma

Stap-voor-stap programma + werkboek om de principes eenvoudig te integreren op de werkvloer.
Elke maand een (live zoom) terugkoppeling met ons team


Over de trainers

Tjebbe

Tjebbe is een ervaren instructeur bij Unlimited You, gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en weerbaarheidstrainingen.

Met zijn achtergrond in de speciale eenheden van Nederland heeft hij meer dan 15 jaar ervaring in veeleisende situaties, zowel in het binnen- als buitenland.

Deze praktijkervaring zet hij om in krachtige, praktijkgerichte trainingen voor directieleden en ondernemers.

Met Tjebbe leer je door te doen, op het hoogst haalbare niveau.

knuffelende mannen

Bart Pronk

Doorgewinterd Wim Hof instructeur Bart, met meer dan 12 jaar ervaring, is een expert in het verbinden van mensen.


Met zijn achtergrond van drie Kilimanjaro beklimmingen in enkel een korte broek, heeft hij meer dan 8000 mensen wereldwijd opgeleid in ademhaling-, koude- en mindsettraining


Bart, de verbindingsmaker, is de kracht achter ongelofelijke transformaties, aangewakkerd door actie en doen.

Het is tijd om in actie te komen!

Het is tijd om die zelftwijfel en angst voor falen te overwinnen. Hoe langer je wacht, hoe sterker deze negatieve emoties worden. Je weet dat er iets moet veranderen en deze training kan precies de verandering zijn die je nodig hebt.

Het is een unieke kans om te leren van een experts op het gebied van persoonlijk leiderschap. En het is belangrijk om te weten, de plekken zijn beperkt tot slechts 20 deelnemer om ervoor te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die ze verdienen.

Waarde

Vergelijkbare trainingen of coaching programma's kunnen gemakkelijk duizenden euro's kosten. En hoewel ze waardevol kunnen zijn, bieden ze niet altijd de unieke combinatie van leiderschapsprincipes, stressmanagement technieken en persoonlijke ontwikkeling die deze training biedt.


Voor de prijs van deze training, krijg je toegang tot uitgebreide trainingsmaterialen, persoonlijke begeleiding en een ondersteunende gemeenschap. Bovendien ontvang je, als je nu bestelt, een exclusieve bonus: een gedetailleerd werkboek dat je stap voor stap door de technieken leidt die je in de training zult leren.

In termen van waarde, deze training is ongeëvenaard. Voor de prijs, ontvang je niet alleen de praktijk leiderschapstraining, maar ook het 3-maanden online integratie programma + alle hulpmiddelen en technieken om je welzijn te verbeteren en je persoonlijke groei te ondersteunen. Het is een investering in jezelf, je leiderschap en je toekomst.


REGULIERE PRIJS

Stel je voor: je leert de geheime principes van Special Forces, de kracht van adem- en koudetraining, je krijgt de tools om de leider te worden die je altijd wilde zijn, om controle te nemen en je leven te transformeren... Wat zou dat waard zijn voor jou?

Voor een team traject rekenen betaal je normaal €799,- p.p voor een dagdeel.

En geloof ons, gezien de transformatie die ze teweegbrengen, zijn ze elke cent waard. Maar we weten dat deze prijs voor veel mensen een hoge drempel kan zijn.


DIT IS WAT JE NU BETAALT

Wij willend dat dit binnen handbereik is van iedereen die klaar is om hun leven te transformeren. Daarom heb ik iets speciaals voor jou. Als je je vandaag inschrijft, kun je meedoen voor slechts €499,-!
Dat is minder dan een derde van de reguliere prijs!

Waarom bieden wij dit aan? Wij willen dat je weet dat dit geen truc is. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun potentieel te ontgrendelen, om echte, meetbare verandering in hun leven te creëren. Ik wil dat dit programma voor iedereen toegankelijk is, ongeacht hun financiële situatie. Daarom heb ik de prijs zo laag mogelijk gemaakt.

Dus, ben je klaar om je leven te transformeren? Ben je klaar om de leider te worden die je altijd wilde zijn? Dan is dit je kans. Meld je nu aan en begin vandaag nog aan je reis.

Bonussen:

Maar dat is niet alles. Om je transformatie naar persoonlijk leiderschap verder te verrijken, heb ik nog wat extra's voor je in petto. Ik geef je niet alleen deze unieke training voor een ongelooflijk lage prijs, maar ik voeg er ook nog enkele geweldige bonussen aan toe!

 • Bonus 1: Drie live Zoom-meetings met de instructeurs (waarde €500,-). Hier krijg je de kans om direct vragen te stellen aan de instructeurs en van hen te leren. Dit geeft je directe feedback en begeleiding, wat ongelooflijk waardevol is voor je voortgang.

 • Bonus 2: Drie maanden integratieprogramma + werkboek (t.w.v. 649,-)  Deze bonus helpt je om de principes en technieken die je tijdens de training hebt geleerd, te integreren in je dagelijks leven. Het zorgt ervoor dat je consistent blijft, en geeft je een routekaart om op terug te vallen.

 • Bonus 3: Medal of honor (t.w.v. eeuwige roem)
  Na voltooien van Operatie Kracht krijg je een aandenken wat je helpt terug te pakken op je lessen en ervaring.

 • Bonus 4: Training vind plaats op Uniek Fort (Edam)
  Waan je terug in de tijd en ervaar de training rond, op en in een oud Fort. 
  Zie jezelf door rokerige donker gangen je weg vinden in het avontuur wat je bij ons gaat beleven. 

  Deze bonussen zijn speciaal ontworpen om je transformatieproces te versnellen en je leerervaring te verdiepen. En het mooiste van alles is dat ze helemaal gratis zijn als je je vandaag aanmeldt voor de training!


Garantie

Wij begrijpen dat de stap naar persoonlijke groei eng kan zijn, vooral als je al worstelt met twijfels en onzekerheid. Daarom wil ik de beslissing voor jou zo eenvoudig mogelijk maken. Wij bieden een 30-dagen geld-terug-garantie.

Als je na 30 dagen niet het gevoel hebt dat je vooruitgang hebt geboekt of dat de training niet bij je past, neem dan contact met me op en ik zal je zonder vragen te stellen je geld teruggeven.


Je vandaag nog aanmelden, dit moet je doen om deel te nemen:

Stap1: Zodra je klaar bent om deze sprong te nemen, klik je op de knop hieronder. Je wordt dan geleid naar een beveiligde betalingspagina

Stap 2: Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie die je nodig hebt en ben je verzekerd van jouw plek om deel te nemen aan deze training.

Je krijgt onmiddellijk toegang tot het trainingsmateriaal, zodat je meteen kunt beginnen met het pad naar persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Het is tijd om te groeien en te bloeien. Tot snel

Je bent maar één stap verwijderd van de leiderschapstraining
die continu het onderwerp van gesprek is.

Meest gestelde vragen

Wat is de minimale groepsgrootte?

Wij geven onze sessie in de meeste gevallen voor teams vanaf 10 tot max 50 personen afhankelijk van de activiteit en indeling van het evenement. In een gesprek kunnen we bij grotere aantallen altijd een maatoplossing maken.

Is dit een zware fysieke training?

Nee, de focus ligt meer op mentale uitdaging dan fysieke uitdaging.
Wanneer je gezond bent kun je 100% meedoen. Onze trainingen zijn afgestemd voor alle instapniveaus.

Op welke dagen van de week is het mogelijk?

Afhankelijk van onze planning kunnen we op alle doordeweekse dagen een sessie inplannen. Bij uitzondering kunnen we ook een weekend dag inplannen.

Wat is de tijdsinvestering?

Een volledige Leiderschaps Training duurt 5 uur op het prachtige Fort Edam. Sandwiches en koffie/thee zijn inbegrepen.

Het 3 maanden integratie programma is onderdeel van de training en zorgt ervoor dat je het geleerde ook echt gaat integreren. De tijd die je daar insteekt is de belangrijkste tijd die je kunt besteden. Verwacht geen ellenlange theorie, maar krachtig eenvoudige oefeningen die je amper tijd kosten.