Ademwerk, fun en ijskoude rivieren doen meer met je dan je denkt.

Je ontdekt het tijdens de Wim Hof Polen expeditie | 1-6 December 2023
met Bart Pronk en Daniel Kluken

Ha Ijskoning(in)

Na een workshop krijg ik eigenlijk altijd de vraag. Ga je nog naar Polen dit jaar. Heel eerlijk door mijn volle agenda en mijn drukke familie leven moest ik vaak nee verkopen.
Voor 1 keer dit jaar open ik een 5-daagse trip naar Polen voor jou
Op de plek waar het voor mij allemaal begon.


Ik beloof je een avontuur waar je niet alleen een extra verdieping in de Wim Hof Methode technieken krijgt uitgelegd van twee Level 3 Instructeurs. Ik heb er heel erg veel zin in.
Zie je daar Bart en Daniel


Als je na een workshop enthousiast bent geworden over de WHM dan ga je in Polen de diepte in en ga je in het kort leren hoe:


 • Je sturing kunt geven aan je gevoel, en minder in je hoofd hoeft te zitten

 • Je leert hoe je weerstand ombuigt naar overgave. Wat handig kan zijn in een koude rivier.

 • Je leert hoe je omgaat met verandering en je daar razend snel op aan kunt passen. Een quote die je veel gaat horen is "expect the unexpected"

 • Je leert de basis technieken te verfijnen,
  zodat je meer rendement uit de oefeningen haalt.

 • Je leert nieuwe meer geavanceerdere technieken die je verwachtingen zullen overstijgen. (0.a power breathing, brownfat activation en meer)

 • Je leert hoe je de technieken integreert in je dagelijks leven, zonder dat je per se een gewoonte hoeft aan te leren.

 • Je leert hoe je krachtig werkt aan jouw mentale en fysieke gezondheid

 • Je leert door los te laten, het kind in je weer ruimte heeft om te spelen en lol te hebben, en dat gaat zeker gebeuren :)

Kortom je leert alle WHM technieken en inzichten in de praktijk toe te passen. Je gaat naar huis met ervaring die je door ons zetje "nooit" thuis zou kunnen leren.

Korte Briefing

 • 5-dagen in orginele Wim Hof dorp in Polen
 • Twee level 3 WHM instructeurs (Bart & Emma)
 • Twee level 2 WHM assistenten
 • Leer alle ins-outs van de Wim Hof Methode
 • Connecten met mensen over de hele wereld
 • Kleine groep dus volle aandacht max. 22
 • Incl. Airport Transport/Hotel
 • incl. Hotel + 3 maaltijden per dag
 • null

  Wat maakt dit event uniek?

  • Een kleine groep waardoor je alle aandacht krijgt
   en anderen goed kunt leren kennen.

  • Begeleiding van twee Level 3 instructeurs (hoogst haalbare niveau), die beide lesgeven aan andere Wim Hof Instructeurs van de WHM Academy. Met samen 21 jaar aan ervaring ben je in goede handen en krijg je in korte tijd veel diep inzichten uit de praktijk.

  • Omdat we een relatief kleine groep hebben, zijn we ook in staat om je mee te nemen op de beroemde Berg Snieszka*

   *Omdat de reizen met Wim steeds meer mensen aantrekken, wordt deze berg met Wim's groepen (100+) niet meer beklommen vanwege de veiligheid. Daar wordt nu gekozen voor een minder intensieve berg,

  Faciliteiten Hotel

  null

 • Prachtig gelegen in de Poolse Bergen
 • Ruime 2-4 persoons kamers 
 • Sauna's
 • Jacuzzi 
 • Super aardig personeel 
 • null

  Over de Trainers

  null

  Bart en Daniel zijn level 3 Wim Hof instructeurs en geven beide les op de Wim Hof Academy. Gecombineerd hebben ze 21jaar Wim Hof ervaring en is Polen hun tweede huis. Wij weten de weg en laten je kennis maken met de beste spots in Przesieka.

  We worden bijgestaan door 2 assistenten die ten alle tijden een oogje in het zeil houden.


  • Daniel is een meest ervaren Wim Hof Instructeurs van de wereld en veelgevraagd spreken en coach voor athleten en directeuren.

  • Hij trainde en werkte al met meer dan 40 nationaliteiten.

  • Bart Startte als participant in 2011 met de Wim Hof Methode en werkte vanaf 2012 voor en samen met "the iceman. Toerde jaren de hele wereld over.

  • Hij trainde inmiddels duizenden mensen in de methode tijdens events, workshops en reizen.

  • Hij klom 3x de Kilimanjaro in korte broek. En leidde meer dan 25 groepen (tot 80 man) naar de top van de Poolse berg Snezka. 

  kampvuur in het bos

  Wat kun je verwachten? Wat zijn de thema's

  Groepsfoto polen wim hof groep

  Dagelijkse activiteiten

  De dagen zullen aanvoelen als een actieve vakantie. Er zijn tussen de ademsessies, wandelingen en koude en mindset oefeningen in de natuur genoeg momenten om lekker te kunnen ontspannen en bij te praten met de groep in bijvoorbeeld de sauna.

  groepsfoto ijskoude rivier polen

  No program-program

  We hebben een no-program-program, zodat jij je kunt focussen op de beleving, zonder te denken aan tijden, schema's en agenda's. Uit je hoofd, in je lichaam komen. Wij hebben op de achtergrond wel stiekem een programma.

  Groep ligt in de sneeuw in Polen

  Prepare for Everything / Expect the Unexpected

  In lijn met het no-program-program is dit thema bedoelt om je controle behoefte, geduld en flexibiliteit te trainen. Omgaan met verandering gaat alleen als je niet weet wat er gaat gebeuren. No-worries wij laten je geen dingen doen die je niet wilt of kunt.
  knuffelende mannen

  Verbinden met jezelf, anderen en de natuur

  Een van de mooiste en misschien wel het hoofd thema van de week. Het is bizar om te zien hoe een groep samen komt tijdens en na zo'n week in Polen. Na 11 jaar heb ik al heel wat groepen voorbij zien komen maar er ontstaat altijd een bijzonder magie op individueel maar ook op groepsniveau. Mijn Polen whatsapp groepen staan na al die jaren nog elke dag roodgloeiend :) Het is een beetje als je eerste week op school. Friends for life.
  man gaat in ijswak polen

  Getting Comfortable in the Uncomfortable

  Je leert deze week hoe je weerstand ombuigt naar ontspanning. Door dit in de praktijk (natuur) te oefenen kun je dit makkelijker integreren in je dagelijks leven waar altijd van alles op je af komt.

  Je leert dat je met de juiste mindset letterlijk alle bergen aan kunt

  Beklim je eigen Berg | You can do more than you think you can

  Je leert dat je met de juiste mindset jouw eigen berg kunt beklimmen ook al is dat niet altijd makkelijk. Loslaten en vertrouwen op het proces. Step-by-step. Om de metafoor in de praktijk te brengen, gaan we in de finale van de week samen een echte berg op. In korte broek. Ja jij kunt dit!

  100% Garantie op een unieke ervaring

  Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde plek, zodat jij je volledig kunt overgeven op de ervaringen die jouw leven 100% zullen verrijken.  Dat is geen valse belofte. Daar durf ik mijn handen voor in het ijsbad te steken :)

  Vraag en Antwoord

  Moet ik mij voorbereiden?

  Je hoeft je niet specifiek voor te bereiden. We verwachten wel een zekere vorm van basis fitheid. En het kan zeker geen kwaad om te starten met koud af te douchen, zodat je lichaam is voorbereid op wat komen gaat.

  Wat is het instap niveau?

  Deze reis is voor beginners en al meer gevorderde Hoffers. De stof en de oefeningen die we doen zijn voor elk niveau interessant om de diepgang op te zoeken. Wij zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met de oefeningen en op een veilige manier kunt uitvoeren.

  Is de cursus in het Nederlands?

  Omdat mensen vanuit de hele wereld komen is de voertaal Engels.  

  Met basis kennis Engels kom je al heel ver en omdat ik Nederlands spreek en we een kleine groep hebben kun je alles vragen in je moerstaal. 

  Hoe kom ik daar in Polen?

  We organiseren een shuttle bus vanaf Praag Airport, waar we iedereen die gaat vliegen ophalen (14e einde middag) en weer terug brengen (20st vroeg in de morgen).  De busreis vanaf praag airport tot de locatie is duurt ongeveer 3 uur. Als je met de auto komt dan krijg je van ons het adres van de bestemming. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 9-10 reizen met de auto.

  Kan ik annuleren?

  Ja je kunt annuleren.


  Met een dringende reden krijg je 100% retour tot 5 weken voor het event.  Je krijgt 90% retour binnen 4-2 weken. 60% binnen 2-1 week.


  De percentages zijn gebaseerd op de boeking van o.a. bus, hotel en eten. Wij betalen het hotel vooraf alle kosten en als we geen invulling geven aan de spots dan moeten wij dit uit eigen pocket betalen.

  *Mocht jou spot toch vervangen kunnen worden dan ontvang je de volle 100% retour.

  man in ijsbad sessie testimonial

  Bart is a great teacher. He keeps it simple and fun, but as a student you feel he knows every little detail. That builds lots of trust.

  Hans

  Zie ik je in Polen? Meld je dan nu aan. Beperkt aantal plaatsen

  null

  5-dagen Polen met een geweldige groep van mensen.

  Bart and Daniel were just the best choice I could have made, small group made it a beautiful team experience and their focus on us as participants was calming and professional. they were conducting the training in a slightly different way still focusing on the same methods and aim what made it quite unique and valuable as a show of different approaches to rich the same goals in WHM, I loved it, I can't imagine it with a group bigger than 15-25 per 2 trainers without losing some quality of the training and connection with the teachers so I think I was very lucky.
  thank You guys
  Adam PiĆ³ro, Poland
  I am so glad that I attended this workshop. Bart was a fantastic instructor and a great group leader. Ian was an awesome addition to the whole experience. And the group overall was a blast. Looking forward to continuing my practice and to introducing more and more people to the method.
  Ethan Geft, USA
  It was amazing to see a group of people, coming from so many countries, have a click in short time, in what they are about to do.
  Thanks to the instructors making this possible.
  Ad Gravemaker, Netherlands